Over POV

Wij willen u graag ontzorgen. Dat doen we door het uitvoeren van Levenstestament, het regelen van Personal Organizing en met testamentair bewind.
Of het nu gaat om het regelen van en aanpassing in de woning, het bijhouden van administratie of het beheer van vermogen, u kunt ons met een gerust hart inschakelen.

Wat biedt POV, onderdeel van stichting CAV?

• Persoonlijke aandacht: u krijgt uw eigen en vaste contactpersoon.
  • Proactieve aanpak: wij informeren u altijd vooraf en volledig over onze werkzaamheden.
  • Positieve benadering: wij denken met u mee over oplossingen voor (zorg)taken.

POV is onderdeel van stichting CAV. We ontzorgen al sinds 1968 mensen op het gebied van financiële zorgverlening. We zijn een maatschappelijk ondernemer, dat betekent dat het ons niet om de winst gaat, maar om goede zorg voor iedereen.

Tarieven POV

De tarieven die we bij POV hanteren in 2022 (pdf)